Ei uusia koronatartuntoja Ugissa

0
Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri ilmoitti tänään perjantaina yleisen maskisuosituksen päättämisestä.

Uudessakaupungissa ei ole todettu viimeisen viikon aikana yhtään uutta koronatartuntaa. Yhteistoiminta-alueen kunnista vain Pyhärannassa on todettu yksi uusi tartunta.

Vaikka tilanne U-soten alueella on tällä hetkellä rauhallinen, maskien ja käsidesin käyttöä suositellaan edelleen. Esimerkiksi Turussa koronatilanne on nopeasti huonontunut ja tartuntamäärät kasvaneet. Tartuntoja on saatu esimerkiksi ravintoloissa. Myös Rauman kaupunki ilmoitti keskiviikkona mahdollisista altistumisista Osteria da Filippo -ravintolassa.

Uudenkaupungin yhteistoiminta-alueen viidessä kunnassa on todettu pandemian aikana yhteensä 309 koronavirustartuntaa. Uudessakaupungissa tartuntoja on todettu 235, Vehmaalla 19, Taivassalossa 23, Kustavissa 15 ja Pyhärannassa 17.