Golfklubille etsitään uutta ravintoloitsijaa

0
Golfharrastus on lisääntynyt koronan aikana.

Uudenkaupungin Golfklubi on muutosten edessä. Vuodesta 2014 alkaen Golfravintolaa pyörittänyt yrittäjä jatkaa uusien haasteiden pariin.

Golfravintolan toiminta jatkuu kuitenkin normaaliin tapaan vielä kuluvan golfkauden ajan.

– Uuden yrittäjän etsiminen on jo käynnistetty ja parhaassa tapauksessa uusi yrittäjä voisi aloittaa jo ensi vuoden alusta, Vakka-Suomen Golf Oy:n toimitusjohtaja Henri Hilpinen kertoo.

Uusi ravintoloitsija saa palveltavakseen 650 jäsenen golfyhteisön, jossa vierailee kauden aikana yli 5 000 vieraspelaajaa. Golfklubin ravintola toimii myös lounaspaikkana. Hilpinen toimii yhteyshenkilönä uuden ravintoloitsijan etsinnässä.

Golfalalla eletään edelleen viime vuonna alkanutta valtakunnallista golfbuumia. Golfala oli yksi harvoista voittajista koronapandemiassa. Kierrosmäärät lisääntyivät myös Uudenkaupungin Golfklubilla viime kaudella yli 30 prosenttia edellisvuoteen verrattuna ja kuluva kausi näyttää, että kävijämäärissä päästään vähintään viime vuoden tasolle ja 20 000 kierroksen raja ylitetään jälleen.

– Ilahduttavaa on myös nähdä, että yhä useampi vieraspelaaja löytää Uuteenkaupunkiin ja monelle kenttä onkin vuotuinen vierailukohde. Yksi syy tyytyväisiin pelaajiin on kentän hyvä kunto, Hilpinen sanoo.