Kittamaalle Työyhteisön hyvä tyyppi -stipendi

0
Jaakko Kittamaa on pidetty esimies.

Stora Enso Metsän ostopäällikkö Jaakko Kittamaalle on myönnetty Metsämiesten Säätiön Työyhteisön hyvä tyyppi -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa. Kittamaa on syntyperäinen uusikaupunkilainen, ala-asteen käynyt Lokalahdella ja yläasteen ja lukion Uudessakaupungissa. Kittamaa asuu nykyisin Laitilassa, mutta hoitaa yhä päätoimensa ohella Kittamaan tilaa Uudessakaupungissa.

Stipendiä esittivät Stora Enso Metsästä metsäasiantuntijat Mira Karejoki, Jari Kuukasjärvi, Pirkka Kärki, Christoffer Malmberg, Fred Nordell, Edvard Olin ja Taina Sairio.

Stipendin perusteluksi he toteavat, että Jaakko Kittamaa on tottunut toimimaan erilaisissa ryhmissä.

– Tämä tuo hänelle tietoa ja ymmärtämystä, kun erilaisia asioita selvitellään ja pitää saada kokonaiskuva tilanteesta. Hän tarttuu asioihin välittömästi pyrkien saamaan ne valmiiksi mahdollisimman ripeästi.

Lisäksi Kittamaasta sanotaan, että hän on kannustava, tasapuolinen alaisiaan kohtaan, ihmisläheinen ja helposti lähestyttävä 2020-luvun johtaja.

Tällä hetkellä Kittamaa toimii Stora Ensolla Hämeenlinnan tiimin ostopäällikkönä.

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa Työyhteisön hyvä tyyppi -stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla. Stipendin myöntämisperusteina ovat itsensä johtaminen, vastuun ottaminen, oppii ja opastaa sekä ylläpitää rehtiä ja luotettavaa metsämieshenkeä.

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen.