Pahoinpitelyjä, rattijuopumuksia, törkeä ylinopeus ja varkauksia

0

Uusikaupunkilaismiestä epäillään naisen pahoinpitelystä Hakametsässä viime perjantaina. Nainen sai lieviä vammoja.

Lauantaina sattui toinen pahoinpitelytapaus, kun uusikaupunkilaismies aiheutti uhrilleen päähän vammoja lyömällä astalolla. Uhrin tila on vakaa, eikä hän ole hengenvaarassa. Miestä epäillään törkeästä pahoinpitelystä.

Kaksi rattijuopumusta ja törkeä ylinopeus samana yönä


Sunnuntaina aamuyöllä poliisilla oli kiireitä Kalannintiellä Uudessakaupungissa. Ilman ajokorttia ajanut uusikaupunkilaismies puhalsi ensin 2,4 promillea ja myöhemmin 0,85 mg/l tarkkuusalkometriin. Häntä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Samana yönä poliisi pysäytti Kalannintiellä kuljettajan, joka ei aluksi noudattanut pysähtymiskäskyä. Hän puhalsi 1,33 promillea ja myöhemmin 0,61 mg/l. Hänellä ei ollut ajokorttia. Kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja niskoittelusta poliisia vastaan.

Kolmas tapaus Kalannintiellä sattui kello 4.30, kun laitilalaismies ajoi 121 km/h alueella, jossa oli 60 km/h -nopeusrajoitus. Lisäksi hän ohitti liikenteen jakajan väärältä puolelta. Kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Huumekuski niskoitteli poliisia vastaan


Lokalahdella Erkontiellä turkulaismiehen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, huumausaineen hallussapitoon, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta ja niskoitteluun poliisia vastaan.

Aamuyöllä pysäytetty kuljettaja puhalsi 0 promillea, mutta huumauspika-ainetesti näytti muita aineita. Kuljettajalla ei ollut ajokorttia ja lisäksi hän niskoitteli poliisia vastaan.

Kevytmoottoripyörä viety Yliseltäkadulta


Yliseltäkadulta Uudestakaupungista on 30.6.–1.7. välisenä aikana otettu luvatta käyttöön Sachs Dirty Devil 125S -merkkinen kevytmoottoripyörä, jonka rekisteritunnus on 43–YFH.

Laitilassa Padontieltä viety perävaunu


Laitilassa Padontieltä on varastettu Cabby-merkkinen perävaunu 30.6.–3.7. välisenä aikana. Perävaunun rekisteritunnus on PYR–215.