Pakkahuoneen terassin työntekijöillä koronatartuntoja – terassi suljettu toistaiseksi

1
Pakkahuoneen terassin kahdella työntekijällä on todettu koronavirus. Kuva: Karilla Oy

Pakkahuoneen terassi on suljettu toistaiseksi, koska kaksi terassin työntekijää on saanut positiivisen tuloksen koronatestistä. Testitulokset tulivat torstaina ja terassi suljettiin heti sen jälkeen. Pakkahuoneen terassin yrittäjä Tapio Pääkkö tiedotti itse asiasta ja kertoo samalla, että positiiviset koronatulokset saaneet työntekijät ovat olleet töissä sunnuntaina ja maanantaina, mutta eivät sen jälkeen.

– Terassihenkilökunnasta koronavirukselle on altistunut neljä henkilöä ja heidät on asetettu karanteeniin. Yhtä työntekijää lukuun ottamatta kaikki terassini työntekijät ovat altistuneita, Pääkkö kertoo.

Pakkahuoneen kahvilassa tai Pakkahuoneen puodissa ei Pääkön mukaan pitäisi olla altistuneita, koska sairastuneet tai altistuneet työntekijät eivät ole työskennelleet siellä.

– Kahvila ja puoti ovat siis auki normaalisti, Pääkkö lisää.

Sunnuntaina 25.7. kello 13–22 tai maanantaina 26.7. kello 15–21 Pakkahuoneen terassilla asioineiden kannattaa tarkkailla omaa vointiaan ja hakeutua koronatestiin vähäistenkin oireiden ilmaantuessa.

Juttua päivitetty kello 11.03, lisätty kellonajat sunnuntaihin ja maanantaihin.

1 KOMMENTTI

  1. Kiitos tiedottamisesta. Toivottavasti ihmiset arvostavat avoimuuttanne ja käyttävät palvelujanne monin verroin tilanteen mentyä ohi. Minä ainakin aion.

Kommenttien lisääminen on estetty.