Vielä vaaleista

0

”Taidan jättää väliin”, sain useimmilta ystäviltäni, enimmäkseen ikäihmisiä, vastauksen, kun kyselin aikoivat lähteä äänestämään.

Suurin syy oli, ettei heillä ollut ehdokasta. Monta vuotta on riidelty mitä mistäkin asiasta.

Toinen syy äänestyspaikka keskustassa. Ymmärrän hyvin, että koululaiset ja koripalloilijat jaksavat kiivetä sinne mäen päälle, mutta me huonojalkaiset vanhukset ja vielä rollaattoria käyttävät, ei houkutellut tippaakaan.

Seuraavat vaalit ovat tuossa tuokiossa, ehdokkaiden on nyt syytä ryhdistäytyä ja teidän vaalitoimitsijoiden on syytä tarkoin suunnitella kunnollinen vaalipaikka, jotta äänestysprosentti nousee.

Sitten vielä veneilijöille, jotka juuri olette saaneet kunnon laiturit, lakatkaa valittamasta, nyt on meidän vanhusten ja tietysti myös nuorempien aika saada kunnon uimalaituri toivottavasti jostain Sorvakon niemestä. Kunnon laituri ja portaat loivasti laskeutuvat ja kaiteet. Ei ponttoonia, jolla hyppijät saavat mummot nurin.

Ja vielä henkilölle, joka pelkää bakteereja. Muovihanskat käteen ja kipin kapin automaatille. Torilla muutaman kerran vuodessa käyvä kauppias menettäisi kaikki tulonsa, jos hänen pitäisi hankkia pankkikorttilaite.

Pientä mietintää kiitos toivoo

”Lännen tyttö ”