Hankesuunnittelijan palkkaus budjettikäsittelyyn

0

Uusi kaupunginhallitus peri vanhalta kaupunginhallitukselta yhden asian käsittelyn. Kaupunginjohtaja oli esittänyt vanhalle kaupunginhallitukselle hankesuunnittelijan määräaikaisen työsuhteen perustamista ajalle 15.8.2021 – 31.12.2022. Kaupunginhallitus siirsi asian uudelle kaupunginhallitukselle, kun Mauri Kontu (kesk.) pyysi luetteloa kaupungin käynnissä olevista hankkeista seuraavaan kokoukseen.

Uusi kaupunginhallitus sai eteensä hankeluettelon, jossa oli kaikkiaan lähes 40 hanketta. Hankkeiden määrä on viimeisen vuoden aikana lähes kaksinkertaistunut. Kaupunginjohtaja Atso Vainion mukaan hankkeiden yhteisarvo on noin kolme miljoonaa euroa ja niistä kaupungin oma osuus 600 000 euroa.

Kaupunginhallitus päätti maanantaina äänin 10–1, että hankesuunnittelijan määräaikaista työsuhdetta ei perusteta nyt, vaan asiaan palataan talousarviokäsittelyn yhteydessä. Äänestyksessä Hanna Vuola (kesk.) kannatti ainoana kaupunginjohtajan alkuperäistä ehdotusta.