Kuulestas ny Seppo

0

ja muu samankaltase. Rokotus o ilmane eikä siit ol tiaros juurka haittavaikutuksi, nii ett men ny hyvä ihmine ottama se. Saas sit sen koronapassi ja pääses sitt osaliistuma kaikenkaltassi riantoihi.

Me muu ollan kuljettu räti naamal kaks vuat, olttu näkemät rakkaitan yli vuare, vanhukse ova joutun olema ilma omaistes käynnei, kaik meijä virkistyksen on perutettu. Ajatteles kaikki esintyvi taiteilijoi ja kaikki hoiturei, jok tekevä raskast tyätäs maski naamal ja niit kippiö, kuk jonottava pääsy hoittoho, kosk kaik paika ova täyn niit, ko su miälestäs sairastava vaan tavallist flunssa.

Kaik on kuitenkin kestetty, kosk olla järkevi ihmissi ja ymmärretä, ettei meijän terveyspalvelun kest tomssi, ikä vapaehtosest kaivava vert nenästäs.

Voi kyll vedot hianoihin ulkmaalaissin professoreihi, mutt oleks räknän kui mont prosentti heit o verrattun niihin, kuk suasitteleva rokotukse ottamist. Jos tämne vanh ämm ja häne viäl vanheve äijäs ova sen kestän, niin kyll kestäs sääki.

Olen kans kovaste ylppiä koronapassistan ja siit, ett meijän kakaran ja heijän kakras ova kaik rokotukse ottan.

Yks flik