Mies jäi kahdesti samana päivänä kiinni rattijuopumuksesta Kustavissa

0

Turkulainen mies jäi kahdesti saman päivän aikana kiinni alkoholin vaikutuksen alaisena ajamisesta.

Poliisi piti viime sunnuntaiaamuna ratsiaa Kustavissa Pleikiläntiellä, kun paikalle ajoi mies, joka puhalsi alkometriin noin 0,8 promillen lukemat ja myöhemmin tarkkuusalkometriin noin 0,6 promillea. Mies sai sakon rattijuopumuksesta ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Iltapäivällä sama auto ajoi partiota vastaan Pleikiläntiellä. Partio pysäytti auton ja kuljettajana oli sama mies. Mies puhalsi tällä kertaa noin 1,5 promillen lukemat. Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta ilman ajo-oikeutta.

Viime keskiviikkona poliisi pysäytti Uudessakaupungissa mopon, jonka kuljettajana oli mynämäkeläinen nainen. Nainen puhalsi poliisin alkometriin nolla promillea, mutta hänelle tehty huumausainepikatesti oli positiivinen amfetamiinille. Naista epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.