Rattijuoppoja Uudenkaupungin alueella

0

Poliisi tapasi liikenteestä useita rattijuoppoja viikonloppuna.

Viime lauantaiaamuna poliisi piti puhallusratsiaa Uudessakaupungissa Honkatiellä, kun paikalle ajamassa ollut pakettiauto teki U-käännöksen. Partio lähti auton perään ja tavoitti auton Tammitieltä.

Auton kuljettajaksi osoittautui keski-ikäinen mies, joka puhalsi poliisin alkometriin 1,04 promillen lukemat. Miehelle annettiin sakko rattijuopumuksesta.

Rattijuoppo ajoi ojaan Lokalahdentiellä


Sunnuntain vastaisena yönä kolmen aikaan poliisi pysäytti Kalannintiellä mopon tarkastusta varten ja sen kuljettajana ollut alaikäinen poika puhalsi poliisin alkometriin 0,85 promillen lukeman.

Pojalle annettiin sakko rattijuopumuksesta ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Samoihin aikoihin sunnuntain vastaisena yönä henkilöauto ajoi ulos tieltä Uudessakaupungissa Lokalahdentiellä. Auto oli suistunut vastaantulevien kaistan yli ja törmännyt levähdyspaikan liittymään, josta se oli lentänyt liittymän yli päätyen ojaan.

Poliisin tultua paikalle auton kuljettajana ollut parikymppinen mies puhalsi alkometriin 1,18 promillen lukemat. Hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Häntä epäillään rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Poliisi pysäytti huumekuskin Uudessakaupungissa


Sunnuntai-iltana poliisi pysäytti tarkastusta varten auton Uudessakaupungissa Kytämäenraitilla. Auton kuljettajana ollut mies puhalsi alkometriin nollan promillea, mutta hänelle tehty huumausainepikatesti oli positiivinen amfetamiinille ja bentsodiatsepiinille.

Miehellä ei ollut henkilöauton kuljettamiseen vaadittavaa ajo-oikeutta ja tämä oli hänelle seitsemäs kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta vuoden sisällä.

Miestä epäillään rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta ilman vaadittavaa ajo-oikeutta ja huumausaineen käyttörikoksesta.