As Oy Uudenkaupungin Liljarannan poikkeamislupa jäi pöydälle

0

Asunto Oy Uudenkaupungin Liljaranta haki tiistaina kokoontuneelta ympäristö- ja lupalautakunnalta poikkeamista asuinkerrostalon rakentamiseen. Kyseinen tontti on Liljalaaksonkadun ja Rantakadun kulmassa.

Tontille on jo aiemmin myönnetty Rakennusliike Lehdolle lupa kerrostaloa varten. Nyt yritys on kuitenkin muuttanut rakennussuunnitelmia ja talo olisi tarkoitus rakentaa uusien suunnitelmien pohjalta. Lupa on myönnetty aiemmin viisikerroksiselle kerrostalolle, mutta nyt poikkeusta haettiin rakentamisen kerrosalaan laskettavan tilan sijoittamisesta kuudenteen kerrokseen, autopaikkojen lukumäärälle sekä talousrakennusten sijaintiin Liljalaaksonkadun puolella.

Lautakunnan kokouksessa tiistaina käydyn keskustelun aikana Kimmo Nevavuori (kesk.) ehdotti, että asia jätetään pöydälle. Nevavuoren ehdotusta kannatti Kari Aalto (ps.). Asia jätettiin siis pöydälle, eikä poikkeamislupaa myönnetty.