Enni Jalava suunnistuksen Euromeeting-joukkueeseen

0
Enni Jalava kilpailee syyskuun lopussa Sveitsissä.

Suomen Suunnistusliitto on tiistaina valinnut Enni Jalavan suunnistuksen Euromeeting-maajoukkueeseen, joka kilpailee Sveitsin Bettmeralpissa syyskuun viimeisenä viikonloppuna.

Kauden kilpailut ja erityisesti viime viikonlopun SM-suunnistus palkintosijoituksineen ovat sujuneet niin hyvin ja myös nousujohteisesti, että Jalavan valinta edustusjoukkueeseen oli ansaittu.

MS Parman Enni Jalavan lisäksi yhdeksän naisen ryhmään valittiin Varsinais-Suomesta vain Pargas IF:n Amy Nymalm . Miehissä ovat mukana muun muassa Akseli Ruohola MS Parmasta ja Anton Kuukka Tampereen Pyrinnöstä.

– Tulevaisuuden menestyspotentiaalia omaaville nuorille urheilijoille tämä on samalla lähtölaukaus vuoden 2023 Sveitsin MM-kisojen valmistautumiseen, toteavat liiton tiedotteessa joukkueen valmentajat Vroni König-Salmi ja Jari Sipilä .

Kisaviikonlopun lisäksi valittu alle 25-vuotiaiden tulevaisuuden joukkue leireilee ja harjoittelee eteläisessä Sveitsissä Bellinzonan seudulla pari päivää.

Edellisen kerran Enni Jalava oli mukana Suomen Euromeeting-joukkueessa viisi vuotta sitten, silloin vielä juniori-ikäisenä.

Vuoden 2016 kilpailut suunnistettiin Latviassa. Jalava oli parhaimmillaan hienosti kuudentena päätöslajissa sprintissä. Keskimatkalla hän oli silloin 23. tilalla ja pitkällä matkalla 17. tilalla.

Veijo Viitanen

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here