Kaupungin henkilöstöjohtajaksi haki 14

0

Uudenkaupungin avoinna ollutta henkilöstöjohtajan paikkaa haki 14 henkilöä. Paikka vapautui, kun kaupungin henkilöstöjohtaja Piia Syvänen valittiin Raision henkilöstöjohtajaksi.

Tehtävää hakivat Maija Elo , Eija Heikkilä , Aija-Maria Jokilammi , Nina Kivi , Sini Kuittinen , Raino Laakso , Anu Louhelainen , Rauno Maaninka , Taina Nikula , Eila Pappila , Outi Sillvan , Sanna Toppila ja Riitta Valavuo . Yksi henkilö ei halunnut, että hänen nimeään julkaistaan.

Henkilöstöjohtaja toimii kaupungin henkilöstöpalveluyksikön johtajana. Henkilöstöpalvelut ohjaavat ja valvovat palvelukeskuksia niin, että henkilöstöhallintoa hoidetaan erilaisten sopimusten, päätösten ja kaupunginhallituksen antamien ohjeiden mukaisesti.

Henkilöstöjohtaja myös vastaa kaupungin henkilöstöstrategisesta valmistelusta, täytäntöönpanosta, yhtenäisestä työnantajapolitiikasta ja operatiivisesta henkilöstöpolitiikasta.