Kaupungin projektitietokanta on avattu–Tietoa löytyy nyt noin 40 hankkeesta

0
Projektitietokannan tietojen keruu on aloitettu tänä vuonna.

Tänä vuonna kevään ja kesän aikana kehitetty kaupungin projektitietokanta on nyt julkaistu. Sitä on testikäytetty heinäkuusta elokuulle ja nyt se on kaupunkilaisten tarkasteltavana.

Uudenkaupungin kaupungin projektitietokanta on kaikille avoin kaupungin ylläpitämä tietokanta, josta löytyy tietoa kaikista niistä hankkeista, projekteista, ohjelmista ja raporteista, joissa Uudenkaupungin kaupunki on mukana, joko toteuttajana tai osatoteuttajana.

Tietokanta toimii myös arkistona päättyneiden hankkeiden loppuraporteille. Projektitietokanta on suunnattu kuntalaisille, päätöksentekijöille, kaupungin henkilöstölle, yhteistyökumppaneille ja kaikille Uudenkaupungin kaupungin toiminnasta kiinnostuneille tahoille.

– Tietokanta toimii erinomaisena työkaluna ja tarjoaa kaikille aiempaa paremman mahdollisuuden tutustua kaupungin kehityshankkeisiin, kuvailee hyvinvointijohtaja Jan Vuorenlaakso .

Tietokannasta löytyy nyt noin 40 hanketta ja syksyn 2021 aikana tietokantaan kerätään tietoa vielä puuttuvista ja alkavista hankkeista.

Projektitietokantaa kehittävään työryhmään kuuluvat Iida Huhtala, Jani Virtanen, Marianne Heinolainen, Joni Pietiläinen, Teija Pajula ja Jan Vuorenlaakso.

Projektitietokanta löytyy kaupungin verkkosivuilta osoitteesta uusikaupunki.fi/projektitietokanta.