Korihaille niukka tappio ensimmäisestä harjoitusottelusta

0
Bojan Sarcevic johti Korihaiden hyökkäyspeliä mallikkaasti, mutta voittoon se ei riittänyt.

Korisliiga-kauteen valmistautuva Korihait avasi harjoituspelit tappiolla sarjanousija Loimaan Bisonsille. Lopputulos oli kotijoukkueelle eduksi 63-61. Koriluvuista voi päätellä, että korinteossa oli molemmille joukkueille haasteita.

Yhdeksällä pelaajalla Loimaalle matkannut haiparvi tuskaili ensimmäisellä puoliajalla heittojen ja pallonmenetysten kanssa. Kotijoukkue johti 20 minuutin pelin jälkeen 32-22.

Korihait nousi kolmannen kympin aikana pisteen päähän ja lopulta ohi neljännen neljänneksen alussa. Parhaimmillaan vierasjohto oli kymmenen pistettä.

Bisonsin kokokentän prässipuolustus painosti Korihait menetyksiin ottelun viimeisillä minuuteilla, minkä ansiosta Bisons nousi jälleen johtoon. Korihait sai mahdollisuuden heittää ottelun voitosta, mutta Unique McLeanin kolmonen meni reilusti ohi.

Vierasjoukkueen korkeimmasta pistesaaliista vastasi Jalen Henry. 203-senttinen laituri upotti 16 pistettä ja noukki kahdeksan levypalloa. Vikkelä Unique McLean heitti 14 pistettä ja otti 11 levypalloa. Kolmas ulkomaalaisvahvistus Koby Thomas esitti hyvää asennetta ja puolustuspeliä, vaikka korien viimeistelyssä jäi parantamisen varaa. Thomasin saldo oli yhdeksän pistettä.

Muista pelaajista Manuel Barnes teki 12 pistettä ja Bojan Sarcevic jakoi yhdeksän koriin johtanutta syöttöä. Bisonsin paras pistemies oli yhdysvaltalaispelaaja Cortez Edwards 24 pisteellä.

Korihaiden harjoitusottelut jatkuvat ensi perjantaina Uusikaupunki Areenalla Lapuan Kobria vastaan.