Poliisi pyytää havaintoja auton ja moottoripyörän kolarista Laitilassa

0

Laitilassa Ukitien ja Kodjalantien risteyksessä tapahtui maanantaina iltapäivällä auton ja moottoripyörän välinen liikenneonnettomuus.

Autoilija ajoi Ukitietä Laitilan suuntaan ja kääntyi Kodjalantien risteyksessä oikealle, kun kevyenliikenteenväylää pitkin ajanut moottoripyöräilijä törmäsi auton kylkeen. Poliisi tutkii asiaa törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Onnettomuus tapahtui noin kello 15.40. Poliisi pyytää yleisöltä havaintoja erityisesti moottoripyöräilijän liikennekäyttäytymisestä ennen onnettomuutta Kalannin ja Kodjalantien välillä. Onnettomuudessa osallisena ollut moottoripyörä on niin sanottu kevytmoottoripyörä. Se on malliltaan enduro/cross-tyyppinen ja väriltään musta.

Mahdolliset havainnot ja tiedot voi ilmoittaa sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi.