Vehmaan kunta jatkaa tonttikampanjaa

0
Vehmaa myy tällä hetkellä tontteja Rautilan, Lammenmäen, Vinkkilän ja Himoisten alueelta. Arkistokuva.

Vehmaan kunta jatkaa jälleen omakotitonttien myyntikampanjaa. Tällä hetkellä Vehmaa markkinoi kaava-alueiden omakotitalotontteja eurolla neliö. Tontteja myydään Rautilan, Lammenmäen, Vinkkilän ja Himoisten alueelta. Ostajaksi hyväksytään rakennusliikkeet, rakennuttajat ja yksityishenkilöt.

Nykyinen tonttikampanja on voimassa vuoden loppuun asti. Rakentaminen on aloitettava tonteilla vuoden kuluessa kaupanteosta ja rakennuksen on oltava muuttovalmiina tai osittain loppukatseltavissa kolmen vuoden kuluessa rakennustöiden aloittamisesta.

Tonttien kauppakirjaan sisällytetään 5 000 euron sopimussakko, jos määrättyjä velvoitteita ei noudateta. Vehmaalla on tarjolla myös haja-asutusalueilla tontteja erillisten ehtojen mukaan erillisin hinnoin. Vuosia kestäneiden tonttitarjouskampanjoiden aikana Vehmaan kunta on saanut myytyä 16 tonttia.