Ensi vuoden kaavoituskatsaus nähtävillä

0
Kaavoituskatsauksessa selostetaan lyhyesti meneillään olevista kaavahankkeista.

Kaupungin uusi kaavoituskatsaus ensi vuodelle on valmistunut. Nyt siitä voi lausua mielipiteensä ja kaupunkisuunnittelu pyytää toimittamaan kommentit kaavoituskatsauksesta maanantaihin 29. marraskuuta mennessä.

Kaavoituskatsauksessa selostetaan lyhyesti meneillään olevista kaavahankkeista. Yleiskaavoja on vireillä neljä, asemakaavoja ja asemakaavamuutoksia 19 sekä ranta-asemakaavoja tai muutoksia yhteensä seitsemän.

Kaavoituskatsaukseen voi tutustua Uudenkaupungin kaupungin verkkosivujen kaupunkisuunnittelun alasivun kautta tai Palvelupiste Passarissa.

Kaupunki laatii maankäyttö- ja rakennuslain mukaisesti kaavoituskatsauksen kerran vuodessa. Kaavoituskatsauksessa mainittujen kaavahankkeiden lisäksi Uudessakaupungissa käynnistetään tarpeen tullen myös muita kaavoitushankkeita.