Huumeratteja viikonvaihteessa

0

Lounais-Suomen poliisi tavoitti Uudessakaupungissa kolme epäiltyä huumausaineen vaikutuksen alaisena ajanutta kuljettajaa.

Poliisi pysäytti viime torstaina iltayhdeksän aikaan Kalannissa Pankkitiellä mopon, jonka kuljettajana ollut mies puhalsi alkometriin nollan promillen lukeman. Miehelle suoritettu huumausainepikatesti oli kuitenkin positiivinen amfetamiinille ja kannabikselle.

Perjantain ja lauantain välisenä yönä poliisi pysäytti Uudessakaupungissa Mältintiellä tarkastusta varten auton. Kuljettajana ollut mies puhalsi poliisin alkometriin nolla promillea, mutta huumausainepikatesti oli positiivinen kannabikselle.

Lauantaina iltapäivällä Uudessakaupungissa Jalavatiellä pysäytettiin myös ajoneuvo tarkastusta varten. Kuljettaja puhalsi alkometriin nolla promillea, mutta huumausainepikatesti oli positiivinen amfetamiinille.

Kaikkia kuljettajia epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.