Korihaille tappio kauden avauspelissä

0
Bojan Sarcevic oli tiukassa vartionnissa koko ottelun ajan.

Korisliiga polkaistiin käyntiin yleisöä täynnä olevalla Uusikaupunki Areenalla. Sarjan suurimpiin ennakkosuosikkeihin lukeutuva Kauhajoen Karhu Basket osoitti kovuutensa Korihaita vastaan. Loppulukemat olivat vierasjoukkueelle 54-79.

Ottelun alussa molempien joukkueiden otteissa oli havaittavissa hermostuneisuutta. Ensimmäinen puoliaika mentiin vähäkorisissa tunnelmissa Karhu Basket johtaessa ottelua.

Korihait sai luotua hyviä heittopaikkoja, mutta heitot pyörähtivät raudoista pihalle. Ensimmäisen puoliajan aikana haiparvi onnistui tekemään vain kaksi kahden pisteen koria ja yhteensä vaivaiset 16 pistettä.

Karhu Basketin puolustus oli timantin kovaa, joka esti Korihaiden korille ajot. Näin ollen kotijoukkue joutui kierrättämään palloa kolmen pisteen viivan kaarella eikä syötöistä päästä helppoihin korintekotilanteisiin.

Toisella puoliajalla Korihait alkoi löytämään väylää korille ja pisteitä alkoi syntymään. Toisaalta myös vierasjoukkueen pelaajat alkoivat löytämään heittosihtiään ja ero alkoi kasvoa tavoittamattomiin.

Viimeisen neljänneksen aikana Korihaiden suomalaisosasto pääsi kaunistelemaan numeroita ja onnistumisiakin nähtiin Sebastian Lindbergin onnistuessa kahdessa kolmosessa.

Korihaista kaksinumeroisiin pistelukemiin ylsi Unique McLean 12 pisteellä ja Jalen Henry 11 pisteellä.

Karhu Basketista ulkomaalaisvahvistukset Cameron Jones ja Lee Skinner tekivät identtiset tupla-tuplat. Saldoksi kertyi 16 pistettä ja kymmenen levypalloa.

Korihaiden pelit jatkuvat ensi tiistaina Kotkassa KTP-Basketin vieraana.