Kouluruoka-aloite valmisteluun

0
Kouluruuasta on keskusteltu Uudessakaupungissa koko syksyn ajan. (kuvituskuva)

Kaupunginhallitus päätti lähettää SDP:n valtuustoryhmän ruokapalvelua koskevan aloitteen valmisteluun. SDP:n aloitteessa esitetään, että kaupunginhallitus nimeää seurantaryhmän päiväkotien, koulujen ja vanhuspalveluyksiköiden ruoan laadun ja kustannusten toteutumisen seuraamiseksi.

Seurantaryhmän tehtävänä olisi laatukriteerien toteutumisen seuraaminen, todellisten kustannusten selvittäminen ja tarvittaessa parannustoimenpiteiden esittäminen.

Kaupunginhallituksessa Merja Koski (sd.) esitti, että aloite annetaan ruokapalvelujen lisäksi valmisteltavaksi myös opetus- ja kasvatuspalveluihin, sosiaalipalveluihin sekä hyvinvointipalveluihin. Janne Sjölund (sd.) kannatti Kosken esitystä ja kaupunginhallitus päätti näin yksimielisesti.