Monitoimijatalo Wintteri sai uudet verkkosivut

0
Sivistys- ja hyvinvointikeskus Wintterin verkkosivuista on tehty oma kokonaisuutensa kaupungin verkkosivujen alle. Sivustolle on luotu myös uusi ilme.

Monitoimijatalo Wintterin uudet verkkosivut ovat nyt kaupunkilaisten käytössä. Samalla julkistetaan ja otetaan käyttöön myös Wintterin uusi logo sekä visuaalinen ilme.

Wintterin uudet verkkosivut on rakennettu ennen kaikkea palvelemaan kaupunkilaisia ja selkiyttämään viestintää entisestään.

– Wintterin rakentaminen on Uudellekaupungille ja sen asukkaille merkittävä hanke. Siksi haluammekin, että kaikki hanketta koskeva tieto on kaupunkilaisille mahdollisimman helposti löydettävissä, Sivistyspalvelujen erityisasiantuntija Inkeri Parviainen sanoo.

Sivustolla monitoimijatalon tulevat käyttäjät sekä muut kaupunkilaiset voivat esimerkiksi seurata hankkeen etenemistä ja tutustua uusiin tiloihin jo etukäteen sekä olla yhteydessä hankkeen vetäjiin.

– Olemme tuoneet verkkosivuille niin virallista kuin epävirallisempaakin sisältöä. Kustannusarvioiden ja neliömäärien lisäksi sivustolla voi lukea vaikkapa tulevien käyttäjien kokemuksista ja odotuksista, Parviainen kertoo.

Wintterin uusi logo muodostuu yhteen kietoutuneista U-, M- ja W-kirjaimista. Logossa kiteytyy Wintterin kannalta keskeinen ajatus erilaisten toimijoiden ja monipuolisen tekemisen kietoutumisesta yhteen. Moneen käyttötarkoitukseen taipuvalle rakennukselle ominaisesti myös logossa on tilaa erilaisille tulkinnoille.

– Logo kuvastaa hienosti Wintteriä ja ideaa rakennuksen takana. Katsojasta riippuen siinä voi nähdä erilaisia elementtejä, kuten vesiliukumäen, elämänmittaisen oppipolun tai vaikkapa merelliselle kaupungille osuvat laineet, Parviainen kertoo.

Uudet verkkosivut löytyvät osoitteesta www.uudenkaupunginwintteri.fi

Juttua on päivitetty 25.10. klo 8.22: täsmennetty kuvatekstiä. Väitimme aiemmin, että Wintterin sivuja ei löytyisi enää kaupungin verkkosivujen alta, ne on kuitenkin siirretty toiseen paikkaan ja uudet sivut löytyvät www.uusikaupunki.fi – asuminen ja ympäristö – wintteri.