Osmo Ikonen swings -konsertti Crusellissa

0
Crusellissa konsertoiva Osmo Ikonen tuo Uuteenkaupunkiin uusia sovituksia vanhoista biiseistä.

Kulttuurikeskus Crusellin ohjelmatarjonta jatkuu perjantaina 22. lokakuuta, kun estradin valtaa musiikin monitoimimies Osmo Ikonen bändinsä kanssa. Ikonen nähtiin Uudessakaupungissa viimeksi vuonna 2017, jolloin hänen vauhdikas esiintyminen hurmasi Lyhtyjen yön yleisön.

Ikonen on tuttu muun muassa television SuomiLOVE:sta ja Sunrise Avenue -yhtyeestä. Hän on todellinen musiikin monilahjakkuus, joka on jo pitkään tehnyt omaa soolouraansa vaihtaen sujuvasti musiikkityylistä ja instrumentista toiseen.

Swings -ryhmän ohjelmisto koostuu Ikosen omasta tuotannosta, mutta myös kotimaisista ja ulkomaisista pop-hiteistä, jotka ovat kaikki uudelleen sovitettuja.

Svengaavan ja yleisön rytmihermoja kutittelevan bändin sykkeestä vastaavat rumpali Tomi Salesvuo sekä basisti Jori Huhtala . Puhallinsooloja taituroivat muun muassa trumpetisti Jukka Eskola , saksofonisti Alekso Ahoniemi ja pasunisti Antti Rissanen .

Osmo Ikonen swings -konsertti järjestetään kulttuurikeskus Crusellissa perjantaina 22.10. klo 19. Lippuja voi hankkia ennakkoon Lippupisteen myyntipisteistä tai verkkokaupasta. Uudessakaupungissa lippuja myy kulttuuripalvelujen toimisto Crusellissa sekä Uudenkaupungin matkailutoimistosta. Mikäli konsertti ei ole loppuunmyyty, voi liput hankkia myös ovelta tunti ennen konsertin alkua.