Parasta nuorille ja lapsille

0

Mikä on ollut parasta tänä kesänä Uudenkaupungin nuorille ja lapsille?

Vastaus löytyy helposti ja miettimättä: pumptrack!

Kaupunginlahden pohjukassa oleva rata on hankkinut jo nyt hintansa moneen kertaan. Niin suosittu se on ollut. Yli 400 nuoren toivomus ja adressi radan puolesta saatiin toteutettua nopeasti, joskin pienten vaikeuksien kautta.

Radalla on ollut koko kesän aamukuudesta iltayhteentoista melkoinen vilske. Olen voinut seurata ”sähinää” kotini ikkunasta ja iloita siitä riemusta, mitä käyttäjät ovat kokeneet. Kesäaikana oleskeluaikaa pidensi hotdog -kärry, josta sai myös makkaraa ja juomia. Yrittäjälle täydet pisteet.

Rata on myös säilynyt siistinä. Olen itse havainnut sen päivittäisillä lenkeillä alueen ohi.

Koulujen alettua iltapäivät ja viikonloput ovat olleet edelleen täydessä käytössä. Vielä nyt lokakuussa intoa näyttää riittävän.

Jotain tällaista on tarvittu!

Heikki Wala