Perheoikeudellisten palveluiden siirron ajankohta vielä epäselvä

0
Perheoikeudellisessa yksikössä hoidetaan esimerkiksi isyys- ja äitiysasioita.

Kerroimme tiistain Uudenkaupungin Sanomissa , että kaupungin perheoikeudelliset palvelut siirtyvät Turkuun marraskuun alussa. Tieto on kuitenkin täsmentynyt viime viikon torstaina kokoontuneen Uudenkaupungin sosiaalilautakunnan kokouksen jälkeen.

Sen jälkeen on selvinnyt, että Turun maakunnallinen perheoikeudellinen yksikkö ei voi vielä marraskuun alussa ottaa Uudenkaupungin asiakkaita vastaan. Uudestakaupungista riippumattomista syistä siirto tapahtuu joko joulukuun tai tammikuun alussa. Tarkemmasta ajankohdasta tiedotetaan myöhemmin.

Perheoikeudellisessa yksikössä hoidetaan esimerkiksi isyys- ja äitiysasioita, elatussopimuksia, huolto- ja tapaamissopimuksia sekä annetaan käräjäoikeudelle lausuntoja huolto- ja tapaamisasioissa.