Rattijuoppoja Vakka-Suomen alueella viikonloppuna

0

Lounais-Suomen poliisi tavoitti viikonlopun aikana useita päihtyneitä kuljettajia Uudessakaupungissa ja Laitilassa.

Poliisi pysäytti perjantai-iltana Uudessakaupungissa Varhelantanhualla kuorma-auton tarkastusta varten. Auton kuljettajana ollut mies puhalsi poliisin alkometriin noin 3,3 promillen lukeman. Mies oli ajokiellossa, joten häntä epäillään törkeän rattijuopumuksen lisäksi myös kulkuneuvon kuljettamisesta ajokiellon aikana.

Lauantai-iltana poliisi sai ilmoituksen mahdollisesta rattijuoposta Laitilassa. Partio tavoitti auton pysäköitynä Garpintieltä ja löysi autosta kuljettajan nukahtaneena ratin päälle. Mies puhalsi poliisin alkometriin 3,72 promillen lukeman. Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Poliisi pysäytti lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Laitilassa Ukitiellä henkilöauton, jonka kuljettajana ollut mies puhalsi poliisin alkometriin noin 2,08 promillen lukeman. Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Sunnuntaiaamuna poliisi pysäytti Laitilassa Syttyäntiellä tarkastusta varten henkilöauton, jonka kuljettajana ollut mies puhalsi noin 1,26 promillen lukeman. Miehelle annettiin sakko rattijuopumuksesta ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.