Ravintolarajoitukset pysyvät ennallaan

0
Ravintolarajoituksista luovutaan.

Jo nyt voimassa olevat aluekohtaiset rajoitukset ravintoloille pysyvät ennallaan, näin päätti Valtioneuvosto torstain kokouksessaan. Ravitsemisliikkeiden toimintaa rajoittavan asetuksen voimassaoloa jatkettiin 15. marraskuuta asti.

Leviämisvaiheen rajoitukset pysyvät siis yhä voimassa Varsinais-Suomen alueella. Anniskelu on siis sallittua kello 07–24 ja ravitsemisliikkeet saavat olla auki kello 05–01.

Ravintoloissa, joissa päätoimialana on alkoholin anniskelu, on sisä- ja ulkotiloissa käytössä vain puolet asiakaspaikoista. Muihin ravintoloihin saa ottaa sisätiloihin 75 prosenttia asiakkaista. Kaikilla asiakkailla on oltava sisätiloissa oma istumapaikkansa pöydän tai vastaavan tason ääressä.

Vaihtoehtoina rajoituksille on se, että toimija edellyttää asiakkailtaan koronapassin käyttöä.