Vastine 9.10. lehden mielipidesivulla olleeseen kirjoitukseen

0

Mummulle 83, joka kirjoitti vammaispalvelulain nojalla myönnettyihin taksimatkoihin liittyen lauantain 9.10.2021 lehdessä. Uusikaupunki, kuten muutkin kaupungit ja kunnat ovat kilpailuttaneet kyseiset matkat ja mikäli yhteiskunta jotakin tarjoaa, on heillä myös oikeus päättää siitä kuka palvelua tuottaa.

Viimeisessä kilpailutuksessa perinteinen taksiasema ei ole tehnyt tarjousta kuljetuksista ollenkaan ja tämän huomattuaan ovat muita kanavia käyttäen tähän asti voineet ajaa näitä kuljetuksia. Kun edellytykset tällaiselle toiminnalle loppuivat, myös oikeus ajaa näitä kuljetuksia poistui. Näin yksinkertaista se on eikä asiassa ole mitään mitä päättäjät voisivat käsitellä uudelleen.

Kuten mainitsitte kunta säästää, kun vanhukset voivat asua mahdollisimman pitkään kotona; kunta myös säästää kilpailuttamalla edellä mainitut kuljetukset ja halvimman tarjouksen tehnyt yleensä valitaan.

Jatkossa voitte soittaa toiselle taksiasemalle tai suoraan listassa mainituille autoilijoille ja olen varma, että palvelu on ainakin yhtä hyvää kuin tähänkin mennessä sillä minulla on täysi luottamus autoilijoihimme sillä hekin ovat uusikaupunkilaisia.

Teppo Kaunela

toimitusjohtaja

Taksi Länsi-Suomi