Korihait jäi ennätysalhaisiin pisteisiin Kauhajoella

0
Mitchell Smith ja Korihait jäi Karhu Basketin tiukassa vartioinnissa vain 37 pisteeseen.

Korisliigan kärkijoukkue Kauhajoen Karhu Basket jätti jumbojoukkue Korihait tylysti vastaantulijaksi Kauhajoella. Hurjan puolustuspellin turvin voitto kirjattiin kotijoukkueelle murskalukemin 89-37. Korihaiden pistemäärä oli pienin pistelukema Korisliigassa sitten vuoden 1963.

Ottelusta ei jäänyt paljoa hyvää kerrottavaa muuta kuin se, että loppusummeri soi. Korihailla ei ollut missään vaiheessa mahdollisuutta taistella ottelun voitosta. Ainoa asia, jolla haiparvi olisi saanut etua, oli asenne ja tahto, mutta sekin oli kauhajokelaisilla kovemmalla tasolla.

Tilastot ovat karmeata luettavaa Korihaiden osalta: pelitilanneheitot osuivat vain 26 prosenttisesti (14-54) ja menetyksiä kirjattiin hurjat kolmekymmentä. Menetysmäärä oli suurin Korisliigassa sitten 2012.

Ainoa kymmenen pisteen ylittäjä Korihaiden toimesta oli Jalen Jackson juuri kymmenellä pisteellä. Uusi vahvistus Mitchell Smith teki kahdeksan pistettä.

Korisliigassa on seuraavaksi edessä maajoukkuetauko. Korihait palaa parketille otteluiden merkeissä lauantaina 4. joulukuuta. Silloin Uusikaupunki Areenalla vastaan asettuu KTP-Basket. Odotettavissa on, että siihen otteluun tulee vielä kokoonpanomuutoksia.