Korona-altistumisia päiväkodeissa ja kouluissa

0
Varsinais-Suomen koronakoordinaatioryhmä päätti kuitenkin keventää maskisuositusta 5. ja 6. luokkalaisille, koska näissä ikäluokissa kuten lapsilla ja nuorilla yleensäkin, tartunnat ovat vähentyneet.

Seikowin päiväkodissa on ollut mahdollisuus altistua koronavirukselle keskiviikkona 24.11. Altistumisia on voinut tapahtua kahdessa päiväkotiryhmässä. Hakametsän koulussa on todettu uusia koronatartuntoja. Myös Kalannin ja Pohitullin kouluissa sekä Päiväkoti Pisarassa on ollut mahdollista altistua koronavirukselle viime viikon aikana.

Seikowin päiväkodin, Päiväkoti Pisaran sekä Hakametsän, Kalannin ja Pohitullin koulujen tiloissa viime viikolla olleiden kehotetaan tarkkailemaan omaa vointiaan ja hakeutumaan koronatestiin vähäistenkin oireiden ilmaantuessa.

Tartunnanjäljitys on yhteydessä kaikkiin, jotka ovat mahdollisesti altistuneet koronavirukselle näissä yksiköissä. Ruuhkautumisesta johtuen tartunnanjäljityksestä toivotaan, että kuntalaiset vastaisivat myös vieraisiin puhelinnumeroihin. Tämä nopeuttaa ja helpottaa jäljitystyötä.