Kulttuurikeskus Cruselli ottaa koronapassin käyttöön

0
Kasvomaskisuositukset ovat yhä voimassa.

Lounais-Suomen aluehallintovirasto (AVI) kielsi maanantaina antamallaan päätöksellä yli 50 henkilön yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset sisätiloissa. Toimijat voivat kuitenkin järjestää yli viidenkymmenen henkilön tilaisuuksia ottamalla käyttöön koronapassin.

Kulttuurikeskus Cruselli ja Uudenkaupungin teatteri ottavat koronapassin käyttöön tilaisuuksissaan välittömästi. Koronapassina toimii Omakannasta tulostettava todistus koronarokotuksesta, todistus koronatestituloksesta tai todistus sairastetusta tuloksesta. 

 Passi luetaan digitaalisesti pääsisäänkäynnillä kaikilta yli 16 vuotta täyttäneiltä. Mikäli et voi kirjautua kanta.fi-palveluun, saat todistuksen terveyskeskuksesta henkilöllisyystodistusta näyttämällä.

Mikäli olet ostanut lipun esitykseen eikä sinulla ole passia, voit olla yhteydessä kulttuuripalveluiden toimistoon numeroon 050 4205 401 tai Uudenkaupungin teatterin toimistoon numeroon (02) 8451 5440.