Mikko Alatalo keikalle Ukiin ensi keväänä

0
Mikko Alatalo on esiintynyt Uudessakaupungissa esimerkiksi kesällä 2004. Silloin hänen Pakkahuoneen keikkansa veti suuren yleisömäärän paikalle.

Tänä vuonna 70 vuotta täyttänyt Mikko Alatalo lähtee kiertämään Suomea ensi keväänä. Juhlakiertue käsittää 24 konserttia ympäri maata. Kyseessä on Alatalon laajin konserttisalikiertue lähes 10 vuoteen. Laulujen lomassa Alatalo kertoo tarinoita värikkään uransa varrelta.

– Keikoilla minua pyydetään usein esittämään kappaleita isoimpien hittien ulkopuolelta. Onkin hienoa lähteä ensi keväänä kiertueelle konserttisaleihin, joissa voi laulaa harvemmin kuultuja helmiä kaikille tuttujen biisien rinnalla, Alatalo sanoo.

Alatalon ura käsittää 700 levytettyä laulua, joista 600 on kirjoitettu yhdessä Harri Rinteen kanssa. Lisäksi takana on 6000 heitettyä keikkaa ja yli 50 julkaistua albumia. Juhlakonserteissa kuullaan lauluja koko 50 vuotta kestäneen uran varrelta. Suurin osa konserteista toteutetaan akustisena triona, jossa Mikko Alataloa säestää Kalle Alatalo Company.

Alatalon Uudenkaupungin keikka on 25. helmikuuta kulttuurikeskus Crusellissa.