Mitalisadetta brasilialaisen jujutsun SM-kilpailuissa

0
Niklas Suvitie ja Venla Tuominen toivat SM-mitaleja Uuteenkaupunkiin brasilialaisen jujutsun SM-kilpailuista.

Uudenkaupungin Kamppailu-Urheilijoiden Venla Tuominen ja Niklas Suvitie voittivat viime viikonloppuna brasilialaisen jujutsun SM-kilpailuissa Lempäälässä kultaa ja hopeaa. Venla voitti Suomen mestaruudet omassa sekä avoimessa sarjassa. Niklas saavutti hopeaa avoimessa sarjassa.

16-vuotias Venla voitti oman painoluokkansa SM-kullan kahdessa ottelussa. Ensin kaatui Oulun Kamppailuklubia edustava Roosa Heinonen ja finaalissa Venla voitti Savate Club & Fitness ry:n Katariina Heikkilä. Ottelu päättyi Venlan kuristusotteeseen 2:31 ennen otteluajan loppumista.

Avoimessa sarjassa mestaruus irtosi neljällä kamppailulla. Finaalissa kaatui Oulun Kamppailuklubin urheilija Malla Ylitalo pistein 8–2.

Niklas otteli omassa painoluokassaan kaksi ottelua. Ensimmäisen hän voitti lukituksella, mutta toisen ottelun hän hävisi tuomariäänin.

Menestystä tuli kuitenkin avoimessa sarjassa. Niklas selvitti tiensä finaaliin voittamalla kaikki vastustajansa lopetuksilla. MMA Kotkan Antti Okuloff oli lopulta finaalissa parempi. Tuloksena SM-hopea.

Uusikaupunkilaisseurasta SM-kilpailuissa mukana oli myös Ville Nurmela. Hänen taival päättyi ensimmäiseen otteluun. Kilpailuun ilmoittautui myös Sulo Junnila, mutta sairastelujen takia hän ei osallistunut.