Neon 2 julkaisi uuden sinkun ja musiikkivideon

0
Neon 2:n Jussi Rainio ja Rami Alanko.

Neon 2 -yhtye julkaisi uuden singlen ja musiikkivideon perjantaina. Sinkku on nimeltään Pieninä palasina ja esittelee uutta Neon 2:sta. Kappale on Jussi Rainion ja Rami Alangon edelleen tiiviinä jatkuvan yhteistyön hedelmä. Singlen on tuottanut Ilkka Wirtanen .

– Pieninä palasina sai alkunsa pohdinnoista, jotka liittyvät onneen ja arjen kiireeseen. Missä ja miten onnentunteet syntyvät ja miten oppisimme tunnistamaan ne hetket, jotka voivat olla tosi pieniä, mutta tärkeitä, Alanko avaa laulun syntytarinaa.

Alanko ja Rainio ovat kirjoittaneet biisejä myös silloin, kun esiintymiset tai sinlge-julkaisut olivat tauolla.

– Siihen on varmasti vaikuttanut korona, tänä aikana on oppinut katsomaan asioita vähän eri näkökulmasta kuin aiemmin. Toisaalta myös tulossa oleva juhlavuosi antaa aihetta uusiin julkaisuihin, Rainio jatkaa.

Pienistä palasista -biisistä on tulossa myös musiikkivideo.