Padelhallin tontti Padel Sports Oy:lle

0

Kaupunginhallitus päätti maanantaina, että Levysepänkatu 24:n tontti varataan ja vuokrataan Padel Sports Oy:lle padelhallin rakentamista varten.

Kaupunginjohtajan alkuperäinen esitys oli, että tontti varataan ja vuokrataan Rusk Oy:lle. Kokouksessa Laura Kontu (kok.) esitti tontin varaamista Padel Sports Oy:lle. Häntä kannattivat Jari Valkonen (ps.) ja Rauno Aaltonen (kesk.). Perusteluna oli muun muassa, että Padel Sports Oy:n tekemä esitys oli monipuolisempi, kun halliin tulisi myös kuntosali. Kaupunkisuunnittelu oli arvioinut, että Padel Sport Oy:n suunnittelemaa hallia on vaikea saada mahtumaan tontille.

Kaupunginhallitus äänesti asiasta ja äänin 7–4 tontti päätettiin varata ja vuokrata Padel Sports Oy:lle. Valkosen ja Aaltosen lisäksi Kontun esitystä äänestyksessä kannattivat Seppo Nikula (kok.), Sami Virtanen (ps.), Tapio Pääkkö (kesk.) ja Raimo Löfstedt (kok.).