Padelhallin tontti Padel Sports Oy:lle

0

Kaupunginhallitus päätti maanantaina, että Levysepänkatu 24:n tontti varataan ja vuokrataan Padel Sports Oy:lle padelhallin rakentamista varten.

Kaupunginjohtajan alkuperäinen esitys oli, että tontti varataan ja vuokrataan Rusk Oy:lle. Kokouksessa Laura Kontu (kok.) esitti tontin varaamista Padel Sports Oy:lle. Häntä kannattivat Jari Valkonen (ps.) ja Rauno Aaltonen (kesk.). Perusteluna oli muun muassa, että Padel Sports Oy:n tekemä esitys oli monipuolisempi, kun halliin tulisi myös kuntosali. Kaupunkisuunnittelu oli arvioinut, että Padel Sport Oy:n suunnittelemaa hallia on vaikea saada mahtumaan tontille.

Kaupunginhallitus äänesti asiasta ja äänin 7–4 tontti päätettiin varata ja vuokrata Padel Sports Oy:lle. Valkosen ja Aaltosen lisäksi Kontun esitystä äänestyksessä kannattivat Seppo Nikula (kok.), Sami Virtanen (ps.), Tapio Pääkkö (kesk.) ja Raimo Löfstedt (kok.).

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here