Perussuomalaisilta kaksi valtuustoaloitetta – Kaupunkiin toivotaan sähköpyöriä ja koululaisille hyvää mieltä

0

Maanantain kaupunginvaltuuston lopuksi jätettiin kaksi valtuustoaloitetta. Valtuutettu Johanna Hurme (ps.) ehdotti, että matkailijoiden viihtymistä ja liikkumista parannettaisiin kaupungissa. Aloitteessaan hän totesi, että Santtiorannan leirintäalueen uuden heräämisen jälkeen on huomattu, että muutamat palvelut ovat hieman liian etäällä yöpymistä tarjoavista kohteista.

Hurme esittikin, että kaupungin olisi ehkä syytä hankkia muutama sähköavusteinen polkupyörä, joiden avulla vierailijat tutustuisivat kaupunkiin lähemmin ja saattaisivat siten myös jättää euroja kaupunkiin. Hurmeen aloitteen olivat allekirjoittaneet perussuomalaisten Jani Vaitiniemi , Jari Valkonen ja Mika Toivonen .

Perussuomalaisten toisessa valtuustoaloitteessa ehdotettiin koululaisille hyvän mielen päivää. Toivosen aloitteessa todettiin, että yhä useampi lapsi ja nuori oireilee ja voi pahoin. Hän ehdottikin, että kaupunki lähtisi satsaamaan lasten ja nuorten hyvinvointiin. Tässä olisi mahdollista hyödyntää kaupungin omia asiantuntijoita ja he suunnittelisivat koululaisille mielen hyvinvointia kohentavia tapahtumia. Toivosen aloitteen olivat allekirjoittaneet Hurme, Valkonen, Vaitiniemi ja Rauno Aaltonen (kesk.).