Poliisi löysi kaksi kannabiskasvattamoa Uudessakaupungissa

0

Lounais-Suomen poliisi löysi kannabisviljelmän ensin Uudessakaupungissa sijaitsevasta varastohallista. Löydön seurauksena tehdyn kotietsinnän yhteydessä myös uusikaupunkilaisesta omakotitalosta löytyi kasvattamo.

Asiaa tutkitaan kahtena huumausainerikoksena, ja henkilöitä on ollut pidätettyinä asiaan liittyen. Poliisi on takavarikoinut huumausaineet ja kasvatukseen käytetyn välineistön.

Huumekuski liikenteessä ilman ajo-oikeutta


Ajokiellossa olevan mieshenkilön epäillään ajaneen henkilöautoa huumausaineen vaikutuksen alaisena Uudessakaupungissa tiistaina. Poliisin kuljettajalle tekemä huumausainepikatesti osoitti positiivista amfetamiinin osalta, joten mies kuljetettiin verikokeille asian varmentamiseksi.

Kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Mies jäi kiinni kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta 11. kerran vuoden sisään.