TS: Tyhjissä huoneissa olikin asukkaita – Nainen kavalsi rahaa Ugissa toimivalta majoitusyritykseltä

0

Uudessakaupungissa majoitustilaa tarjoavan yrityksen palveluksessa työskennellyt nainen on saanut tuomion törkeästä kavalluksesta. Asiasta uutisoi Turun Sanomat.

Turun käräjäoikeus on antanut rikoksesta naiselle tuomion törkeästä kavalluksesta. Hänet tuomittiin kahdeksaksi kuukaudeksi ehdolliseen, ja velvoitettiin maksamaan pimittämänsä vuokrat yhtiölle. Tuomiosta ei voi valittaa.

Nainen vastasi kalustettujen huoneiden vuokraamisesta ja tilojen hoitamisesta. Kun nainen jäi lomalle, yrityksen toimitusjohtaja huomasi, että tyhjiksi luulluissa huoneissa olikin asukkaita. Nainen oli palkattu yritykseen henkilöstövuokrausyrityksen kautta.

Poliisitutkinnassa nainen myönsi ottaneensa vastaan käteismaksuja noin 10 000 euron edestä. Turun käräjäoikeuden mukaan naisen tarkoitus oli vuokrata asuntoja salaa ja pitää rahat itsellään taloudellisten vaikeuksiensa vuoksi.