Wanhanajan joulumarkkinat tänään – Jouluvalot syttyvät kello 16.15

0

Wanhanajan joulumarkkinat ovat käynnistyneet mukavasti. Väkeä on ollut paljon liikkeellä ja pikkupakkanen luo maisemaan joulun tuntua. Pukinkonttiin voi tehdä löytöjä markkinakojuista.

Rauhanpuiston Joulumaa ilahduttaa lapsiperheitä. Puistossa on Wasaborgin tallin talutusratsastusta ja puistoon on rakennettu lapsille viehättävä joulupolku.

Jouluisesta musiikista vastaa torilavalla klo 14 esiintyvä duo Iiris ja Päivi, sekä Korvatunturilta puutalokaupungin joulua ihastelemaan saapunut joulumuori, joka laulattaa lapsia. Joulupukki kiertelee tapahtumassa ja on tavattavissa torilavalla tonttuapureidensa kanssa klo 15.

Klo 16 nuorisovaltuuston Helmi Rantanen ja Masi Pietikäinen saapuvat julistamaan pikkujoulurauhan. Joulukadun avauspuheen pitää kaupungin hyvinvointijohtaja Jan Vuorenlaakso. Kaupungin palkitut jouluvalot syttyvät puheen päätteeksi, päivän kääntyessä iltaa kohti, noin klo 16.15.

Päivän ohjelman huipuksi sirkus- ja varieteetaiteeseen erikoistunut ArtTeatro esittää näyttävän tuli-illuusion.