Kari Jaloselle UKL:n keilailumestaruus 2021

0
Kari Jalonen voitti Uudenkaupungin keilailumestaruuden.

Uudenkaupungin keilailumestaruus ratkaistiin Raisiossa käydyn viikkokilpailun yhteydessä. Tässä kisassa ovat käytössä perinteiset luokkatasoitukset, joten keilaajien ikälisiä ei nyt huomioitu.

Kisaan on saatu kiertopalkinnoksi komea puinen keilapallo, jonka Tauno Junttila oli aikoinaan valmistanut Bowling Hotelli Lännentien Reijo Virtaselle 50-vuotislahjaksi, ja jonka Reijo puolestaan lahjoitti Uudenkaupungin keilaajien käyttöön.

Hieno palkinto oli käytössä jo viime vuoden kisassa, jolloin mestaruuden vei Tauno Junttila ”ottaen omansa takaisin”, mutta pallo lähti taas nimensä mukaisesti kiertoon, kun vuoden 2021 mestariksi keilasi Kari Jalonen huipputuloksellaan 1352 p.

Hopealle Raimo Virtanen myös kovalla tuloksella 1280 p, ja hallitseva mestari Tauno Junttila joutui nyt tyytymään pronssiin, vaikka sai myös hienosti 1234 p.

Luokkatasoitukset eivät nyt vaikuttaneet samassa luokassa olevan kärjen järjestykseen, mutta taaempana muutama D-luokkalainen onnistui tasoitusten avulla ohittamaan C-luokan kavereita.

Muut tulokset: 4. Timo Hämäläinen 1220 p, 5. Timo Kärkkäinen 1218 p, 6. Matti Vaininen 1174 p, 7. Tapio Siivonen 1143 p, 8. Göran Härmälä 1122 p, 9. Jyrki Caselius 1089 p, 10. Oiva Ruotsalainen 1087 p, 11. Martti Toivonen 920 p, 12. Jorma Ketola 900 p.

Matti Vaininen