Kobrat painoi Korihaiden ohi toisella puoliajalla

0
Mitchell Smith ja Christian Lutete IV olivat joukkueidensa parhaimmat pistemiehet.

Korihaiden viimeinen Korisliiga-ottelu ennen joulutaukoa oli kaksijakoinen. Lapualla, Kobrien vieraana, haiparvi oli pienoisessa johdossa likimiten koko ensimmäisen puoliajan. Kokonaista neljääkymmentä minuuttia vierasjoukkue ei kuitenkaan pysynyt kotijoukkueen mukana, vaan Kobrat hoiti ottelun kotiin lukemin 96-67.

Korihait pystyi ensimmäisellä puoliajalla hyökkäämään järkevästi ja puolustamaan Kobrilta tiettyjä kuvioita pois. Toisen neljänneksen aikana sarjan paras pistemies Christian Lutete IV (34 pist/6 lev) otti joukkueensa reppuselkään ja alkoi tekemään kovia koreja kerta toisensa jälkeen. Näin kotijoukkue pääsi johtoon toisen neljänneksen lopulla.

Toisella puoliajalla Lutete jatkoi siitä, mihin jäi ensimmäisellä puoliajalla, ja Korihaiden ote alkoi livetä pelistä.

Vierasjoukkueen tehoista vastasi käytännössä Mitchell Smith (22 pist/6 lev), joka teki kyllä tehokkaasti pisteitä, mutta puolustuspäässä joukkue ei saanut pysäytyksiä.

Viimeinen neljännes meni pelailuksi, minkä Kobrat voitti 29-12.

Korihait on tällä hetkellä aloitusviisikon varassa. Penkiltä ei tule tarpeeksi tehoja, ja viisikon pelaajat joutuvat pelaamaan isoja minuutteja. Yhtä takakentän pelaajaa joukkue kaipaisi neljänneksi ulkomaalaisvahvistukseksi.

Haiparven pelit jatkuvat joulun välipäivinä tiistaina 28. päivä Kouvoja vastaan.