Korihaiden vuoden viimeinen ottelu pelataan tyhjille katsomoille

0
Korihaiden vuoden viimeiseen otteluun ei oteta yleisöä.

Miesten Korisliiga palaa joulutauolta tiistaina 28. joulukuuta täydellä sarjakierroksella. Otteluissa noudatetaan viranomaisten alueellisia päätöksiä yleisötapahtumien osalta. Korihait matkustaa Kouvolaan Kouvojen vieraaksi.

Vuoden viimeinen kotiottelu pelataan Uusikaupunki Areenalla torstaina 30.12. ilman yleisöä. Vastassa on tuolloin Kataja Basket.

Korisliiga tiedotti myös, että ottelusiirrot ovat mahdollisia koronamanuaalin mukaisten siirtojen lisäksi vain mikäli molemmat seurat ottelusiirtoon suostuvat. Siirrettävät ottelut tulee pelata viimeistään 21.1.2022.

Mikäli viranomainen (esim. Aluehallintovirasto) kieltää yleisötapahtuman järjestämisen eikä kieltoa voi ohittaa koronapassilla, toimii Suomen Koripalloliitto aktiivisena kustannustukien saamiseksi Korisliigan seuroille.

Lisäksi seurat sopivat, että on vahva suositus sille, että joukkueen kaikki jäsenet tekevät itsenäisesti pelipäivänä korona-pikatestin.