Laitilassa kaksi kolaria samaan aikaan

0

Laitilassa tapahtui maanantaina samanaikaisesti kaksi liikenneonnettomuutta. Eurantien ulosajossa kyse oli sairauskohtauksesta, Kasitiellä törmäsivät ambulanssi ja henkilöauto.

Ensimmäinen maanantain liikenneonnettomuuksista tapahtui illansuussa puoli kuuden aikaan Laitilan Eurantiellä, missä henkilöauto ajautui ulos tieltä todennäköisesti sairauskohtauksen johdosta.

Autossa olleet henkilöt eivät loukkaantuneet ulosajossa. Autoa kuljettanut mies kuljetettiin sairauskohtauksen takia sairaalahoitoon.

Onnettomuuksista toinen tapahtui samaan aikaan Laitilassa kantatie 43:n ja valtatie 8:n risteyksessä, kun ambulanssi ja henkilöauto törmäsivät toisiinsa.

Hälytysajossa ollut ambulanssi ajoi Kasitietä Rauman suunnasta kohti Turkua. Ambulanssin tullessa risteykseen sille paloi punainen valo. Samaan aikaan Euran suunnasta lähti henkilöauto liikkeelle, kun sille palanut liikennevalo vaihtui vihreäksi.

Henkilöauton kuljettaja ei havainnut risteykseen ajanutta ambulanssia vaan törmäsi tämän vasempaan kylkeen.

Ambulanssissa oli kahden hoitohenkilön lisäksi potilas, henkilöauton kuljettaja oli liikkeellä yksinään. Kukaan osallisista ei loukkaantunut kolarissa.