Mältintien moduulirakennukset poistetaan keväällä

0

Mältintiellä on viimeisen viiden vuoden aikana ollut vuokrattavana 15 moduuliasuntoa kolmessa eri rivitalossa. Moduuliasuntojen vuokrausta on pyörittänyt RK-Housing Oy. Asuntojen käyttöaste on vaihdellut 55–95 prosentin välillä.

Maanantaina kokoontunut kaupunginhallitus päätti, ettei se jatka enää yrityksen kanssa tehtyä maanvuokrasopimusta. Tämä tarkoittaa sitä, että vuokra-aika päättyy ensi vuoden maaliskuussa ja tontilla sijaitsevat moduulirakennukset on poistettava saman kuun loppuun mennessä.

– Moduulirakennukset oli suunniteltu nimenomaan tilapäiskäyttöön ja sen mukaiseen toimintaan. Isossa kuvassa katseltuna kaupungin asuntotarve ja -tarjonta on tasaantunut, joten moduuliasunnoille ei ole enää samanlaista tarvetta kuin viisi vuotta sitten, kaupunginjohtaja Atso Vainio totesi.