Rakennus Lehtonen jatkaa A-sairaalan urakoitsijana

0
Aloitteessa haluttiin selvittää muun muassa A-sairaalan remonttiin liittyviä kysymyksiä.

Maanantaina kokoontunut kaupunginhallitus antoi luvan A-sairaalan neljännen vaiheen saneerausurakoitsijan valintaan. Tekninen lautakunta päätti jo aiemmin, että saneerauksen urakoitsijaksi valitaan halvimman tarjouksen jättänyt Rakennus Lehtonen Oy.

Tarjouksen kokonaishinta ilman arvonlisäveroa on 1 490 800 euroa. Päätös oli kuitenkin ehdollinen siihen asti, kunnes kaupunginhallitus antoi hankkeelle toteuttamisluvan.

Kaupungin rakennusvalvonnassa on myös käsitelty A-sairaalan jatkoremonttia ja se on myöntänyt viime viikon perjantaina luvat Välskärintie 2 A -osoitteen muutostöihin. A-sairaalan 1.–6. kerroksessa tehdään taloteknisiä muutostöitä, jotka liittyvät jäähdytykseen ja palokatkoihin. Sen lisäksi 2.–6. kerroksessa tehdään pieniä tilamuutoksia.

Sairaalan etelän puoleiseen julkisivuun tehdään jäähdytysputkikotelo sekä kerroskohtaiset jäähdytysputket. Rakennuksen viemäriputkistoja ja vesijohtoja uusitaan tarvittavilta osilta.