UJK:n tytöille ykkössarjan alkuun kaksi murskavoittoa

0
UJK:n B-tytöt nuiji tiistaina ykkössarjassa Naantalin VG:n 12-2. Kuva joukkueiden kohtaamisesta Uudessakaupungissa marraskuussa.

UJK:n B-tytöt on avannut ringeten ykkössarjan odotusten mukaan eli kahdella selvällä voitolla. Uusinnassa viimeisen SM-paikan Ilvekselle menettänyt UJK on ykkösen selkeä suosikki ja alkupelit ovat suosikkiasemaa vahvistaneet.

Avauspelissä sunnuntaina UJK kohtasi kotonaan Nurmijärven NSR:n. UJK johti vartin jälkeen 3–0, mutta sitten tuli hetken lamaannus ja vieraat tulivat maalin päähän.

UJK sai nopeasti juonesta uudelleen kiinni ja johti puolivälissä 5–2. Tauon jälkeen peli pysyi UJK:n hallussa ja loppunumeroiksi kirjattiin 9–3.

UJK:n hallintaa kuvaavat maalivahtien torjunnat, UJK:n Monika Rivasto 23, vieraiden maalivahti 58.

UJK:n maaleista Emmi Metsä-Tokila teki kolme, Aino Grönros ja Josefina Routi kaksi sekä Emma Seppinen ja Helmi Silokivi yhden.

Tiistaina UJK vieraili Naantalin VG:n kotiareenalla ja siellä peli oli vieläkin selvemmin UJK:n käsissä. UJK avasi maalihanat, VG onnistui vielä tasoittamaan, mutta sen jälkeen UJK latoi avauspuolikkaalla kuusi ja johti puolivälissä 7–1.

Toisen puolikkaan alussa VG onnistui toistamiseen. UJK heräsi tauolla hieman hitaasti mutta oli pelin lopussa taas vauhdissa ja teki viimeisen kympin aikana neljä, loppunumerot 12–2.

Monika Rivastolle merkittiin Naantalissa 14 torjuntaa, kotijoukkueelle 55, joten pelin painopiste oli selvä.

Emma Usvala ja Emmi Metsä-Tokila osuivat kolme kertaa, Helmi Silokivi kaksi ja yhden maalin tekivät Aino Usvala , Josefina Routi, Emma Seppinen ja Veera Anto .

Sarjaohjelma pyörii hieman hitaasti, sillä koko sarjassa pelataan tämän vuoden puolella vain neljä peliä, joista kaksi on ollut UJK:n pelejä.

UJK:n seuraava peli on 8.1. kotikentällä Espoon EKS:ää vastaan. Kaksinkertaisessa sarjassa tulee kymmenen peliä, UJK:n osalta viimeinen pelipäivä on 5.3.

Jussi Arola