Ukikyytejä laajemmalle alueelle

0
Ukikyyti toimii kutsuperiaatteella, eli kyyti pitää tilata.

Joulukuun alkupuolella aloittaneen Ukikyyti-kutsuliikenteen palvelualue laajenee. Ukikyydin voi tilata nyt keskustan ja lähiasuinalueiden lisäksi myös Sundholman, Vohdensaaren ja Raumantien suuntiin. Palvelualueella asuu lähes 11 000 asukasta ja alue kattaa noin 10 minuutin matkat torilta.

Ukikyyti aloitti toiminnan 8.12., ja on saanut hyvää palautetta kahden ensimmäisen viikon ajalta. Puoli vuotta kestävän kokeilun aikana palvelua kehitetään asiakkaiden toiveiden mukaan, ja siksi palvelualuetta nyt laajennetaan.

Ukikyydin voi tilata joko Reitit ja Liput -sovelluksella tai puhelimitse arkisin päiväsaikaan numerosta 0800 133 733. Matkahuolto järjestää opastustilaisuuden sovelluksen käytöstä tiistaina 18.1.2022 kello 11–13 Sakunkulman päiväkeskuksessa. Sovelluksen etuna on, että kyydin saapumista voi seurata kartalla ja mennä ulos vasta kun auto on lähes perillä. Kyydin voi myös tilata mihin vuorokauden aikaan tahansa.