Valmet Automotive julkisti ensimmäisen oman akkujärjestelmänsä

0

Valmet Automotive julkisti oman Modular Battery Platform -tuoteperheensä ensimmäisen tuotteen, Modular Power Pack-akkujärjestelmän. Tuoteperhe tarjoaa laitevalmistajille ja integraattoreille ratkaisun varsinkin työkoneiden sähköistämiseen.
Power Pack soveltuu voimanlähteeksi erilaisiin maa- ja metsätalouden sekä rakennus- ja kaivosalan laitteisiin, raskaan liikenteen ajoneuvoihin, linja-autoihin sekä sähkökäyttöisiin teollisuuslaitteisiin ja -sovelluksiin.
– Valmet Automotive vahvistaa asemaansa akkujen järjestelmätoimittajana. Olemme suunnitelleet Modular Power Pack -akkujärjestelmän, valmistamme sen ja markkinoimme sitä omalla nimellämme. Tuotteemme tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän suorituskykyä, joustavaa intregroitavuutta ja pitkää käyttöikää kilpailukykyiseen hintaan, kertoo Valmet Automotiven EV Systems -liiketoimintalinjan johtaja Jyrki Nurmi.
Power Pack -akkujärjestelmä on tärkeä askel Valmet Automotiven strategiassa, joka tähtää merkittävään kasvuun akkujärjestelmien toimittajana.
Valmet Automotiven Power Pack -akkujärjestelmän sarjatuotanto käynnistyy syksyllä 2022.