Esa hyvä

0

Totesit mielipidekirjoituksessasi ”Äänestäjille” 22.1. ”Paikallisella tasolla kaupunginjohtaja esitti, että virat: koulupsykologi, kouluterveydenhoitaja, sosiaalityöntekijä ikäihmisten palveluihin ja lähihoitajaa vammaispalveluihin ei täytetä. Ainut puolue, joka vastusti oli Perussuomalaiset, täyttämättä jättämistä olivat tukemassa ne, jotka nyt lupaa sitä ja tätä, varmaan jo sairaalan yöpäivystystäkin takaisin”.

Esitin kaikkien näiden vakanssien perustamista talousarvioesityksessäni hallitukselle. Hallitus poisti ne, kun se päätti talousarvioesityksestään valtuustolle. Molemmat Perussuomalaisten edustajat kannattivat vakanssien poistamista hallituksessa, mutta äänestivät niiden palauttamista valtuustossa.

Perussuomalaisten lisäksi vakanssien palauttamista talousarvioon kannattivat valtuustossa Pentti Aitamurto (vas.), Eero Hento (kok.), Petteri Pitkämäki (pro), Ari Saastamoinen (sd.) ja Taija Viljanen (pro).

Valtuusto tekee päätöksiä hallituksen esityksestä ja hallitus kaupunginjohtajan esityksestä.

Atso Vainio

Kaupunginjohtaja