Hyvinvointialueet

0

Tulossa sellaiset vaalit, joissa sika ostetaan säkissä.

Mistähän siinä oikein äänestetään, millaista organisaatio/himmeli ollaan luomassa. Tuntuu, että poliitikot ovat itselleen luomassa rahakkaan leipäpuun. Miljoonia kuluu eikä saada yhtään lääkäriä/hoitajaa lisää.

Suunniteltuja alueita on aivan liian paljon, luotu poliittisin perustein, jotta saadaan paikkoja poliittisesti kunnostautuneille henkilöille.

Oikea aluejako on yliopistosairaaloiden ympärille rakentuva kokonaisuus. Heillä on tarvittava tietämys ja organisaatio olemassa. Pelastus- ja sosiaalipuolella nykyiset organisaatiot tekisivät yhteistyötä, palvelut olisivat nykyisillä paikoillaan lähellä niitä tarvitsijoita. Rakennetut kiinteistöt ja muut rakenteet säilyisivät kunnan omistuksessa. Eivätkä joutuisi keinottelijoiden pelinappuloiksi.

Vesa Nummela